Огляд новинки - серія цифрових телеприставок World Vision T59!

Огляд новинки - серія цифрових телеприставок World Vision T59!

Перше знайомство

Телеприставки T59 отримали лаконічний чорний дизайн. У моделях T59D і T59 корпус доповнений функціональними кнопками управління а також цифровим дисплеєм. У T59M лицьова панель не має ніяких кнопок, все управління виконується тільки через пульт дистанційного керування.

У лівій частині корпусу знаходиться роз'єм USB. Щоб використовувати одночасно накопичувач пам'яті і бездротовий USB адаптер на чіпі Mediatek7601, потрібно підключати пристрої через USB-хаб.

 

На тильній стороні пристрою розташовуються роз'єми для підключення телеприставки до телевізора:

  • ANT IN - для підключення кабелю від ефірної антени
  • LOOP OUT - вихід для підключення іншої телеприставки або ТВ
  • HDMI - роз'єм для підключення до ТБ і виведення максимально високої якості зображення
  • RCA - композитний аудіо-відео вихід для підключення до ТВ кабелем з комплекту
  • DC IN - роз'єм для підключення блоку живлення 5 вольт

Розглянемо відмінності у моделях:

T59D - дана модель є преміальної з усього ряду і виділяється наявністю підтримки аудіо кодеку AC3 / Dolby Digital, цифрового світлодіодного дисплею на лицьовій панелі для відображення номера каналу і поточного часу, а також функціональних кнопок управління основними функціями: гучність, перемикання каналів і вхід в меню.
T59 - в даному медіаплеєрі відсутня підтримка аудіо кодеку AC3 / Dolby Digital, а в іншому за функціями він повторює модель D.
T59M – найбільш бюджетний варіант приставки з усього модельного ряду. В ній присутній весь основний функціонал пристрою окрім підтримки аудіо AC3, світлодіодного дисплея, і кнопок управління на лицьовій панелі.

Оскільки є технічні відмінності, то коробки приставок мають різну кольорову гаму: T59D з фоном синього, T59 з фоном бузкового, T59M з зеленим фоном.

Розглянемо інформацію яка відображається на упаковці.

На фронтальній стороні можна знайти зображення телеприставки, ​​назву моделі та девіз торгової марки "We make the future". В лівій частині відображаються графічні іконки, що інформують про наявність:

  • PVR - запис цифрових програм, як поточних так і за таймером заданому інформаційним телегідом.
  • EPG - електронний телегід на тиждень, інформація про назву телепрограми, час і докладний опис.
  • DIGITAL - наявність інтерфейсу високої чіткості HDMI.
  • TIMESHIFT - зсув у часі під час перегляду телепередачі.
  • USB 2.0 - інтерфейс для підключення накопичувачів пам'яті та інших периферійних пристроїв.
  • FULL HD 1080 - підтримка відео до 1920 × 1080 пікселів.

Відкриємо коробку і розглянемо обладнання що входить в комплект:

  • пульт ДУ
  • кабель для підключення 3 RCA - 3 RCA
  • батарейки ААА - 2 шт
  • блок живлення на 5 V і 1500 mA
  • інструкція

Пульт дистанційного керування невеликих розмірів, зручно розміщується в руці і має величезну кількість функціональних кнопок. На нижньому боці пульта є збільшення під відсік для батарейок в який впирається вказівний палець при управлінні, що додає зручності. Джерелом живлення пульта дистанційного керування служать дві батарейки типорозміру ААА (батарейки присутні в комплектації з приставкою).

Давайте увімкнемо приставку

Після включення телеприставки в мережу, нас вітає нова версія стартового логотипу. Зміна заставки не передбачається, завжди при вмиканні буде відображатися назва торгової марки World Vision і девіз, що в перекладі означає - «Ми робимо майбутнє».

При першому запуску завантажується меню попередніх налаштувань, в якому користувачеві надається можливість швидкого налаштування і переходу до автоматичного пошуку цифрових каналів.

Основний і пріоритетний плюс даної моделі це швидкість перемикання каналів як всередині мультиплексу, так і між мультиплексами. У всіх інших телеприставках що випускались раніше перемикання відбувалося або з завмиранням останнього кадру, або з чорним стоп кадром.

Інфопанель каналу стандартно відображає поточну дату, годинник, інформацію про поточну та наступну телепередачу, дані по прийнятому відео потоку, інформаційні значки про наявність телетексту, субтитрів і електронного телегіду.

У більш пізніх прошивках була додана дуже корисна функція - графічний таймлайн, яка дозволяє по прогресу заповнення зеленої смуги визначити як довго вже йде телепередача і скільки часу ще залишилося.

Серед інших приємних фішок у функціональних можливостях приставок серії T59 слід відзначити:

Встановлений додаток YouTube, що дозволяє переглядати через інтернет величезну кількість фільмів, мультфільмів, музичних кліпів, концертів та відеоблогів. В додатку ви можете шукати як на англійській мові так і на російській, розкладка перемикається за допомогою натискання кнопки INFO, а кнопки PAGE +/- розширюють активну клавіатуру для введення символів.

 

Функція PVR - для запису програм навіть у вашу відсутність. Тепер можна не боятись, що пропустиш початок матчу сидячи в пробці, чи цікаву передачу що йде о третій годині ночі. 

TimeShift з використанням USB-накопичувача.

Можливість оновлення програмного забезпечення, щоб завжди мати актуальний стан системи і програм.

Висновок

World Vision T59 - серія сучасних цифрових телеприставок з усіма необхідними функціями та приємними бонусами. Як було сказано вище, рівних по швидкості роботи з перемиканням у даної платформи немає. Зображення якісне і задовольнить будь-якого користувача цифрового телебачення. Мультимедійні можливості виходять на суттєво новий рівень завдяки роботі з медіа через інтернет та доступу до YouTube. Моделі серії дещо відрізняються характеристиками а отже і ціною, тому охоплюють різний ціновий діапазон, і тому підійдуть і тим хто шукає максимум можливостей і тим хто хоче зекономити.