Зустрічайте новинку! Серія World Vision T59

Зустрічайте новинку! Серія World Vision T59

Модельний ряд преміальних цифрових телеприставок доповнився бойовим новачком World Vision T59D а також більш бюджетними співбратами T59 і T59M. Топова модель серії T59D має інформативний цифровий дисплей, підтримує  функцію TIMESHIFT, аудіо кодек AC3/ Dolby Digital та відео до 1920×1080 пікселів.

Телеприставки T59 отримали лаконічний чорний дизайн. У моделях T59D і T59 корпус доповнений функціональними кнопками управління а також цифровим дисплеєм для відображення номера каналу та поточного часу. T59M – найбільш бюджетна модель серії. Вона не має дисплею і кнопок управління проте у всьому іншому має однаковий функціонал з іншими моделями серії.  А різниця між T59 і T59D полягає лише в тому, що T59  не підтримує кодек AC3/ Dolby Digital.

Серце приставок складається з продуктивного процесора Montage A21 та перевіреного часом тюнера M88TC3800. Для передачі цифрового матеріалу передбачені усі необхідні інтерфейси: HDMI, композитний, USB 2.0, а також існує підтримка Wi-Fi адаптера.

Серед приємних фішок у функціональних можливостях приставок слід відмітити встановлений додаток YouTube, що дозволяє переглядати через інтернет величезну кількість фільмів, мультфільмів, музичних кліпів, концертів та відеоблогів, функцію PVR і TimeShift з використанням USB-накопичувача, та можливість оновлення програмного забезпечення.

World Vision T59 - серія сучасних цифрових телеприставок з усіма необхідними функціями та приємними бонусами. Моделі серії дещо відрізняються характеристиками а отже і ціною, тому охоплюють різний ціновий діапазон, і тому обов’язково знайдуть свого покупця.