Презентуємо новинки 2023 World Vision Foros

Презентуємо новинки 2023 World Vision Foros

World Vision Foros Combo, що вже полюбився всім, випускається у двох нових варіаціях і обидві тепер у металевому корпусі та комплектуються навчаємим пультом World Vision®.

Foros Combo M здатна приймати всі стандарти телебачення, а саме ТВ у стандарті DVB-S/S2 з підтримкою транспондерів T2MI, цифрове телебачення у стандарті DVB-T2 та цифрове кабельне телебачення DVB-C. В свою чергу Foros M S2 підтримує супутникове телебачення безпосередньо у стандарті DVB-S/S2.

Переваги моделей World Vision Foros в тому, що їх можна швидко налаштувати через додаток DVBFinder, який встановлюється на смартфон з Android OS. Ресивера підтримують підключення до бездротової мережі інтернет через зовнішній USB Wi-Fi адаптер на чіпі Ralink RT5370 і Mediatek 7601, завдяки цьому розширюються функції та стають доступні: Локальний і Хмарний IPTV плеєр, Погода та інші Web додатки присутні в програмному забезпеченні.

Корпуси ресиверів оснащені двома роз’ємами USB стандарту 2.0, чотиризначним семи сегментним LED дисплеєм, на лицьову панель виведені основні органи управління кнопки POWER, CH +/- підключення аудіо та відео сигналу організовано через композитний і HDMI вихід, блок живлення зовнішньою напругою 12В.