Кодування SAT ТВ та вирішення питання на користь World Vision Foros Ultra

Кодування SAT ТВ та вирішення питання на користь World Vision Foros Ultra

   Вже всі заголовки інтернет-порталів та блогів про супутникове телебачення рябіють новинами про наближення кодування українських каналів від великих медіа груп, дату вже визначили – це буде початок 2020 року. А це означає, що телеглядачі, які обрали українські канали у супутникових позиціях Amos 4W і Astra 4.9E (раніше званий, як Sirius 4.8E) будуть позбавлені безкоштовного перегляду більшості каналів. До цієї інформації просимо громадян віднестися як до "частково вимушеного заходу у боротьбі з піратством на ринку телекомунікацій ".

  Також можуть бути такі формулювання, щоб врегулювати питання законності супутникового ТБ, потрібно привести діяльність дистриб'юторів у відповідність з нормами Євросоюзу, а кодування вплине на поліпшення якості картинки і підвищення рівня трансльованого контенту. З цього виходить, що частина коштів з абонплат буде йти саме на реалізацію вищезазначених планів. Українські ТВ-канали будуть покращувати змістовну частину своїх ефірів, розширюючи і удосконалюючи свій медіа-продукт.


Власне саме так підноситься інформація від медіа груп, які є власниками каналів, що транслюються. В будь-якому випадку мова в статті піде трохи про інше, а саме про те, як звичайним користувачам, які не збираються вкладати свої зароблені кошти в який-небудь контент, обмежити себе від спостереження наступного повідомлення на своїх ТБ у вигляді чорного екрану.

За інформацією звуковий супровід трансляції каналу кодуватися не буде, дуже дякуємо їм на цьому. Тепер ці телеканали можна буде слухати в режимі радіо.
Це питання з максимальною впевненістю торкнеться приблизно 30% телеглядачів всієї країни, і щоб не опинитися несподівано у даній ситуації, і не втратити доступ до улюблених програм, серіалів і фільмів, мультфільмів, можна розглянути альтернативи, а їх в принципі не так і багато.

1) Купити новий офіційний приймач і, чесно сплачуючи підписку, дивитися у вільному доступі.
2) Перейти до нової технології перегляду ТБ через мережу інтернет, як варіант в принципі підходить, але в будь-якому випадку і тут вам доведеться оплачувати щомісячну абонплату. Варто зауважити, що і в країні ще не скрізь присутній гарний швидкісний інтернет, а це перша вимога до даного виду ТБ.
3) Вдатися до універсального рішення, вибрати сучасний комбінований приймач World Vision Foros Ultra або World Vision Foros Combo T2/S2, який підтримує всі види телеперегляду, супутник, ефірне DVB-T2 (яке містить всі ті ж канали та знаходиться у безкоштовному доступі), DVB -C цифрове кабельне ТБ  (якщо ви проживаєте в багатоквартирному будинку), IPTV канали, якщо у вас хороший інтернет (наприклад, OTT-сервіс Ланет.TV), а також локальний плеєр для перегляду фільмів і мультфільмів з USB накопичувачів пам'яті. При даних можливостях ви абсолютно не будете прив'язані до будь-якого провайдера, виробника електронного пристрою, будь-яких систем оплати, пакетування і продовження перегляду або географічній точці інсталяції приймача.
З перерахованих трьох варіантів незалежний телеглядач безперечно вибере третій варіант, заплативши за зміну телеприставки один раз і більше не буде залежати від будь-яких можливих причин, що з'являються у процесі використання операторського обладнання (а таких причин може бути більш ніж достатньо). Вибір стороннього пристрою завжди був найбільш обдуманий і правильний. Саме про такий приймач піде сьогоднішній огляд, це майбутній народний вибір і універсальне рішення World Vision Foros Ultra або World Vision Foros Combo T2/S2.


Комбінований ресивер World Vision Foros вже з успіхом продається на території України та інших країн. Лише за 2019 рік він за статистикою став найбільш продаваним приймачем від торгової марки World Vision. Головним кроком покупця в сторону даної моделі є універсальність і підтримка всіх стандартів цифрового телебачення, а головною перевагою -  висока якість зображення, яка передається приймачем на екран ТВ.


 

Ресивер має компактні розміри і легко інсталюється на невеликий відрізок простору, який ви виділите для установки (як горизонтальному, так і у вертикальному типі розташування), підключення доступно, як до плоскопанельних сучасних ТВ за допомогою кабелю HDMI, так і до звичайних ЕЛТ ТВ кабелем з комплекту 3.5 мм (mini-jack) - 3 RCA (народною мовою дзвіночки).Також ресивер комплектується багатофункціональним і якісним пультом дистанційного керування.

Завдяки наявності супутникового тюнера в World Vision Foros ви підберете набір каналів , які залишилися у вільному доступі на супутникових позиціях на які у вас налаштована антена, або зовсім переналаштувати на інші супутникові позиції. А приєднавши ефірну антену дециметрового діапазону, на яку ви раніше брали аналогове телебачення, ви отримаєте набір від 30 до 40 каналів DVB-T2 цифрового якості, як раз саме дані канали будуть кодовані на супутнику і що не маловажно, доступ до цифрового ефірного телебачення абсолютно безкоштовно.


 

Хто живе у багатоквартирному будинку, зможе розширити список каналів і додати канали кабельного оператора. Тут можуть бути різні ситуації, можуть всі канали надаватися на безкоштовній основі або може бути частковий доступ до обмеженої кількості програм. У будь-якому випадку за те, що ви приймете з колективної мережі,  не доведеться додатково платити.

У всіх режимах перегляду цифрового телебачення, телеприставка підтримує функції PVR: в режимах негайної активації запису телеканалу, запис по таймеру в розкладі електронного путівника по програмам, а також функція таймшифт з можливістю поставити живий ефір на паузу і повернуться до нього пізніше.

Ну і нарешті доступ до цифрових телеканалів і мультимедіа контенту при підключенні телеприставки до мережі інтернет, як раніше я описував можна переглядати практично необмежену кількість каналів, в тому числі каналів високого цифрового дозволу HDTV. При призначенні телеприставки тільки для перегляду IPTV телеканалів, телеприставка вміє завантажуватися тільки в режим IPTV плеєра, що додає персонального використання, як повноцінного IPTV плеєра.  Якість IPTV каналів абсолютно нічим не поступається з раніше вищеописаних способів доступу до телеканалів, звичайно ж в даному випадку потрібно пам'ятати про мінімальну швидкість інтернет каналу не нижче - 8 Мбіт / с, чим вище швидкість вашого каналу, тим менша ймовірність перешкод перегляду трансляції.

    І додатковим розширенням функціоналу послужить мультимедіа функціонал, це стандартний локальний плеєр, для перегляду медіа в розширеннях відео MKV, M2TS, TS, AVI, FLV, MP4, MPG, MOV, музика MP3, M4A, AAC, фото JPEG, в тому числі і записів телепередач, які ви виконаєте в режимі перегляду ТБ.


При підключенні до мережі інтернет ми отримаємо доступ до інтернет медіатеці з великою кількістю контенту, можемо дивитися будь-які фільми, а для дітей включати їх будь-які мультфільми в будь-який момент і годину, а додаток погода завжди буде інформувати вас в режимі онлайн про прогноз на поточний день і на тиждень вперед, без додаткових запитів при кожному перемиканні цифрового ТБ каналу.

Залишайтеся з ТВ в будь-якій точці країни, будь-який стандарт телебачення приймається на World Vision Foros і з легкістю налаштовується, не потрібно ніяких абонплат і офіційного обладнання з зав'язуванням під свої послуги, щоб отримати доступ до своїх улюблених каналів.